© Izomaltas/Isomalt

26 Rgs

Izomáltas (1) – viena iš cukraus rūšių (E 953), fermentiškai apdorojant sacharozę.
Žr. cùkrus (2), saldìklis (2)


Isomalt – one of the sugars (E 953), enzymatic treatment of sucrose.
See. sugar, sweetener

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: