© Miltinis cukrus/Powdered sugar

26 Rgs

Mìltinis cùkrus – cukranendrių (rusvokas, geltonas, rudas) cukrus, gaminamas iš sirupo, ištekančio iš cukranendrių. Tai kepinių produktas.
Pradėtas gaminti tik XX a. pradžioje.
Miltinis cukrus labai higroskopiškas, todėl greitai sušoka į gabalus. Dažniausiai naudojamas kepant meduolius.
Žr. cùkraus pudrà

Powdered sugar – sugar cane (brown, yellow, brown) sugar syrup produced from leaving the cane. This is a bakery product.
Launched only in the twentieth century beginning.
Powdered sugar is very hygroscopic, and danced to fast songs. The most commonly used baking gingerbread.
See. powdered sugar

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: