© Palmių cukrus/Palm sugar

26 Rgs

Pálmių cùkrus – rudos spalvos karamelės skonio cukrus, vartojamas Tailando, Indijos, Indonezijos virtuvėse.
Į gaminius dedama tokiomis pat proporcijomis kaip ir smulkusis cukrus. Dažnai naudojamas desertams.
Žr. cùkrus (2)

Palm sugar – brown sugar, caramel flavor, is used in Thailand, India, Indonesia kitchens.
The product is placed in the same proportions as the granulated sugar. Often used in desserts.
See. sugar

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: