© Uogienės cukrus/Sugar preserves

26 Rgs

Uogiẽnės cùkrus – specialus produktas uogienėms ir džemams.
Didžiąją šio cukraus dalį sudaro smulkus baltasis cukrus, tačiau jis papildytas natūraliu pektinu, suteikiančiu uogienių cukrui unikalių ir konservavimo procese labai svarbių savybių.
Naudojant uogienių cukrų ženkliai sutrumpėja uogų ar vaisių konservavimo procesas. Dėl uogienių cukruje esančio pektino išvirta vaisių ar uogų masė gaunama pakankamai tiršta, puikiai stingsta, nerūgsta ir nepelyja, greičiau išverda. Verdant uogienę, nebereikia uogų užpilti iš vakaro, laukiant išsiskiriančių sulčių. Labai greitai ištirpsta cukrus – beveik nereikia maišyti, o dėl sutrumpėjusio virimo laiko vaisiai ir uogos geriau išsaugo vitaminus, išlaiko nepakitusį skonį, natūralią spalvą.
Uogienių cukrus nepakeičiamas verdant braškių, aviečių, gervuogių, vyšnių, kriaušių, rabarbarų ar slyvų uogienes. Uogienių cukrus naudojamas ir verdant vaisių sriubas ar kompotus.

Sugar preserves – specific product uogienėms and jams.
Most of the sugar part of the fine white sugar, but it added to the natural pectin, giving a unique sugar jam and canning process is very important qualities.
Using sugar jam or fruit significantly reduces fruit canning process. The jam pectin in sugar-cooked fruit or berry weight as enough thick, perfectly freezes, sweet and rot rather cook. Cooking jams, no fruits pour in the evening, while waiting for the release of juice. Very quickly the sugar dissolves – almost do not mix, but for a shorter cooking fruits and berries to better preserve vitamins, taste remains unchanged, the natural color.
Jam sugar indispensable cooking strawberries, raspberries, blackberries, cherries, pears, plums and rhubarb preserves. Jam and sugar used in cooking soups or fruit compotes.

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: