© Himalajų druska

21 Vas

Himalajų druskaJeigu domitės sveikos mitybos pagrindais, greičiausiai esate jau girdėję, kad natūralios kilmės Himalajų druska – tai 100 proc. natūrali, neapdorota, chemiškai nevalyta, nerafinuota druska, kuri neturi jokių konservantų ar priedų.Rožinė Himalajų druska

Ši druska yra kasama Himalajų papėdėse Šiaurės Pakistane, pakuojama Vokietijoje ir atitinka Europos Sąjungos kokybės reikalavimus.

Gydytojai pritaria, kad švariausia planetoje Himalajų druska yra labai naudinga.

Himalajų druska labai tinka maistui gardinti ir gaminti arba mineralinės druskos gėrimams (sūrymams).

Jūros druska (Himalajai, Tibetas)Daugelio kasdien vartojama valgomoji druska yra „tuščia“, nes joje nėra gyvybiškai svarbių elementų, o jos vartojimas lemia skysčių perteklių organizme – tai skatina celiulito atsiradimą, reumatą, artritą ir podagrą, inkstų ir tulžies akmenis.

Himalajų druskos poveikis iš esmės skiriasi nuo stipriai perdirbtų plačiai vartojamų valgomųjų druskų – joje gausu kalio ir santykinai mažiau natrio, todėl ji nekenkia ir yra naudinga žmogaus sveikatai.

Himalajų druskos poveikis organizmui:

tai vienintelė druska Žemėje, nesikaupianti organizme ir kartu su vandeniu išplaunanti senąsias druskas bei šlakus;

padeda reguliuoti kraujospūdį, ląstelių pH ir vandens kiekį organizme;

ši druska turi daug kalio ir mažai natrio, todėl padeda stiprinti širdį, kaulus ir kvėpavimo sistemą;

padeda valyti skrandį, žarnyną, kepenis, tulžį, inkstus;

gali pamaitinti kraują net 84-iais aktyviaisiais biocheminiais elementais, esančiais jos sudėtyje;

„pakrauna“ mus saulės energija, išsaugota milijonus metų neliestuose druskų kloduose.

Himalajų druska maistuiŠi krištolo švarumo druska, išsaugojusi nepaprastas skonio savybes, turtinga natūralių elementų, gali būti vartojama kaip įprasta stalo druska.

Geriausia ją vartoti jau paruoštam maistui.

Dėl ypatingo skonio ir unikalaus sveikatinamojo poveikio Himalajų druska vartojama geriausiuose pasaulio restoranuose ir yra puikiai žinoma sveiko maisto gerbėjams.

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: